Vzhľadom na skutočnosť, že náš portál vznikol len nedávno a zatiaľ sme ho nešírili, dovoľujeme si týmto obrátiť sa na širokú verejnosť s prosbou o vyjadrenie podpory. Výzva na podporu nesmeruje k finančnej podpore. Ide nám o vyjadrenie podpory myšlienkam a názorom prezentovaným na tomto portáli. Ak sú vám sympatické, resp. ak je vám protivné, kam až dospelo konanie a správanie našich politikov, postačí, ak posuniete informáciu o tomto portáli svojim známym, priateľom, kamarátom, kolegom… Ak má niekto takú možnosť, tak aj médiám – tlači, televízii, rozhlasu.

Neponúkali by sme vám ďalší portál, kde sa iba nadáva a kritizuje, takých existuje množstvo. Ponúkame portál, kde nájdete podrobnú analýzu, kde sa citujú zákony a zároveň ponúkajú legitímne riešenia. Myslíte, že o tento druh obsahu by stáli aj ďalší ľudia vo vašom okolí? Ak áno, tak neváhajte a podeľte sa s nimi o náš portál. Nech sa naši politici dozvedia, čo sa nám na ich správaní a konaní nepáči. A nech pocítia tlak na to, aby sa v našej krajine niečo zásadné zmenilo. A ak to samotní politici nevedia alebo nechcú zmeniť, iná možnosť než zakročiť zdola nie je.

Technická pomoc

Zároveň by sme si dovolili poprosiť o podporu ešte v jednej rovine. Tento portál, blog, aj diskusné fórum sa vytvárali bez akýchkoľvek znalostí v oblasti kódovania webových stránok. Vznikli len za pomoci verejne dostupných bezplatných nástrojov pre tvorbu webových stránok. Základom je redakčný systém WordPress a sada bezplatných pluginov potrebných pre bezpečný chod webu.

Uvedomujeme si, že nejde o geniálne dielo. Portál môže mať obsahové, štruktúrne či dizajnové nedostatky. Preto sa obraciame na tých z vás, ktorí WordPress ovládajú, aby nám svojimi skúsenosťami a vedomosťami pomohli niektoré nedokonalosti odstrániť. A prípadne tiež web doplniť o praktické a účelné funkcie. Privítali by sme pomoc s vylepšením diskusného fóra vo forme vlákien (čo sa nám doposiaľ bezplatne dostupnými nástrojmi nepodarilo). Alebo vložiť lepšie hodnotenie komentárov a návštevnosti stránok.

Ktokoľvek nám bude v tejto veci vedieť ochotne pomôcť, a táto výzva ho osloví, môže  nás kontaktovať prostredníctvom formulára, alebo priamo emailom na adresu: bez-politikov@bez-politikov.sk.

Všetkým vopred veľmi pekne ďakujeme za podporu.

moderátori portálu

4 Replies to “Výzva na podporu”

  1. Bez politikov je spravna myšlienka. Ale je tu ale, politik môže konať len tak, ako mu to umožnia prokurátori, policajti a sudcovia. Myslím, že tu je pes zakopaný. Rád Vám pomôžem.

    1. Veľmi pekne ďakujeme za Vašu reakciu. Samozrejme, ide o systém a tak všetko závisí od všetkého. Myslíme si však a z toho sme vychádzali, že celým systém tvoria a nastavujú práve politici. Ospravedlňujeme sa všetkým, ak všetkých poslancov NR SR označujeme ako politikov. Samozrejme, nemusí to tak byť. Politikov máme na mysli tých, ktorí slepo počúvajú príkazy svojich politických strán, cez ktoré sa do parlamentu dostali. Ale späť k vášmu názoru. Policajti, prokurátori a sudcovia by mali byť oddelení od politikov, ale vieme dobre, že nie sú. Ale väčší problém je v tom prípade, ak sú jednotlivci z menovaných skupín oddelení aj od systému a myslia si a správajú sa tak, že oni sú zákon. Ale aj to je vecou zákonodarcov, veríme, že v budúcnosti už nie len politikov, aby aj v tomto smere nastavili systém tak, aby aj takíto ľudia rešpektovali a neskôr možno aj ctili tento systém.

  2. Fanda
    Technicky vám nepomôžem, ale šíriť vás budem, zato že sa mi páči, že sa tu nenadáva. Keby motyka vystrelila, to by sa Slovensku riadne uľavilo! Ako, zdá sa to nereálne, ale to sme si mysleli aj o páde komunizmu. Držím palce a šírim. 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *