Nasledujúci odkaz je určený na povzbudenie všetkým, ale najmä tým sklamaným, frustrovaným, rozladeným či ľuďom negatívne vnímajúcim súčasnú politickú situáciu na Slovensku, teda pesimistom:

My sami netušíme, čo z našej aktivity vzíde.  Každý z nás však má vždy možnosť voľby – buď niečo urobiť, alebo neurobiť nič a rezignovať. Nevieme ani to, čo urobí človek, ktorý si práve prezerá naše stránky, keď dočíta. Tak isto má na výber: buď sa nechá vtiahnuť a zamyslí sa alebo znechutene odíde, vysmeje sa, bude pochybovať.

Nikoho nenavádzame, aby hneď vyšiel do ulíc a protestoval. Privítali by sme, keby si ľudia naše myšlienky prečítali a zamysleli sa. Ponúkame nielen analýzu stavu, prečo sú u nás veci tak, ako sú, ale zároveň ukazujeme možnosti a cestu, ako ich zmeniť. Nie revolúciou, protestmi ani nenávistnými statusmi na sociálnych sieťach, ale legálnymi nástrojmi, ktoré ponúka Ústava SR.

Ak sa vám žiada, môžete si aj ponadávať, ale skúste porozmýšľať a hlavne o tomto portáli dajte vedieť všetkým svojim známym. My hľadáme celospoločenskú podporu, nie rebéliu. Azda vás tento krátky text na povzbudenie povzbudí natoľko, aby ste dali šancu aj zvyšku nášho blogu.

Vopred ďakujeme.

moderátori portálu

Domov

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *